Pages

Tuesday, June 14, 2011

chipmore betul lah....

salam....
(tajuk diatas berkaitan entri di blog ni yang... on.. off..on..off... off....off...off... huhuhu)

macam mana nak mula ni.... sebenarnya puan rumah tak tahu nak taip apa dalam entri kali ini sebab lama sangat dah tak update blog ni...

ok cerita pasal cuti sekolah baru-baru ni la yer... cuti sekolah kali ni memang kurang menarik betul lah... sebabnya puan rumah dan tuan rumah sibuk sangat sampaikan anak-anak sikit lagi terabai... minggu kedua cuti sekolah baru lah berkesempatan bawa dorang jalan-jalan, tidur kat hotel dan tengok kung fu panda di GSC...

simple sangat aktivitinya tapi yang penting berkualitikan?..... (rasanyalah) dapat juga luangkan masa sepenuhnya bersama anak-anak tanpa ada tekanan telefon asyik berdering diganggu benda-denda dari opis... kadang-kadang benda dari opis ni bikin kepala pening juga tapi dah tanggungjawab kena lah dipikul walaupun cuti berapa kali tertangguh.... redha saja lah...

anak puan rumah yang kembar tu... baru pertama kali tengok wayang kat pawagam.... jadi excited lebih la... perkara pertama terpancul dari mulut dorang... "BESARNYA TV NI"... huhuhu... lawak pun ada... bila lampu padam.... puan rumah risau juga dorang takut tapi... sampai habis wayang... steady saja... tak komplen pun... suka lagi adalah.... along dah 3... 4 kali dah tengok wayang... jadi dia dah tak heran...... yang penting dia control popcorn... hahahha...

ok itu jer nak cerita... kung fu panda 2 ... puan rumah dan anak-anak bagi 4 star... best... jangan lupa bawa anak-anak tengok coz banyak nilai-nilai murni dan gelak tawa dalam movie ni... bye...




1 comment:

  1. memang best kan cite ni :)

    suka sgt tengok :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...